HemNyheterMarsha från Nybro klar för kultförklarad ny musical!

Marsha från Nybro klar för kultförklarad ny musical!

Hamilton är en närmast kultförklarad ny musikal som spelats för utsålda hus på Broadway i New York. I november sätts den upp i Londons West End, och där kan man sedan höra Nybrotjejen Marsha Songcome spela huvudroller.

En överlycklig Marsha berättar från England att hon kommer att ingå i den engelska uppsättningen som ”stand by”, alltså ersättare i tre olika huvudroller: Eliza, Angelica och Peggy/Maria. I praktiken innebär det att hon får hoppa in ofta och därmed ta ytterligare ett viktiga steg i sin karriär. I en intervju nyligen i NybroExtra berättade hon att Eliza är en av hennes absoluta drömroller.

Hamilton är en modern musikal som överösts med priser på Broadway. I två år har utsålt-skylten lyst utanför teatern. Alla experter tror att samma sak händer i London i november.

Vem var då Hamilton? Amerikas förste finansminister, han som pryder 10-dollarsedeln, och hade ett spännande liv fram till att han blev mördad. Det handlar berättelsen om.

 

NybroExtra skickar stora grattiskramar till Marsha!

 

POPULÄRT