Hem Nyheter Marsha från Nybro klar för kultförklarad ny musical!

Marsha från Nybro klar för kultförklarad ny musical!

Hamilton är en närmast kultförklarad ny musikal som spelats för utsålda hus på Broadway i New York. I november sätts den upp i Londons West End, och där kan man sedan höra Nybrotjejen Marsha Songcome spela huvudroller.

En överlycklig Marsha berättar från England att hon kommer att ingå i den engelska uppsättningen som ”stand by”, alltså ersättare i tre olika huvudroller: Eliza, Angelica och Peggy/Maria. I praktiken innebär det att hon får hoppa in ofta och därmed ta ytterligare ett viktiga steg i sin karriär. I en intervju nyligen i NybroExtra berättade hon att Eliza är en av hennes absoluta drömroller.

Hamilton är en modern musikal som överösts med priser på Broadway. I två år har utsålt-skylten lyst utanför teatern. Alla experter tror att samma sak händer i London i november.

Vem var då Hamilton? Amerikas förste finansminister, han som pryder 10-dollarsedeln, och hade ett spännande liv fram till att han blev mördad. Det handlar berättelsen om.

 

NybroExtra skickar stora grattiskramar till Marsha!

 

POPULÄRT