HemNyheterModevisningar med höst- och vintermodet visades i Nybro

Modevisningar med höst- och vintermodet visades i Nybro

Vid tre tillfällen med Magazine Lou och fyra tillfällen med Duveskogs visades  hösten- och vinterns mode för flera hundra kvinnor i Nybro under den gångna veckan.

Magazine Lou

Magazine Lou inledde redan under söndagseftermiddagen. Modellerna Kicki, Maria, Mella och Lena visade kläder från bl.a. Masai, Qui, Mosh Mosh, John Sterner och Bitte Kai Rand. Under måndagskvällen fanns representanten Carita Hildén från MAC på plats i butiken. MAC är en byxa som håller in och lyfter upp.

– I höst finns den förutom i den klassiska jeansblå även som svart, vinröd, grå och beige samt i flera längder, berättade Carita.

Catharina med personal bjöd på lite gott att äta och dricka. Alla kvinnorna deltog i ett lotteri med fina kläder som pris.

– Vi har haft tre mycket bra visningar och många glada köpvilliga kunder, sa en nöjd Catharina.

Kicki                                                                 Maria
Maria                                                              Lena
Kicki                                                                  Mella
Mella                                                                Lena
Carita Hildén representant från MAC tillsammans med Catharina Stutterheim.
Lena, Kicki, Mella och Maria i festkläder från Magazine Lou.

 

Duveskogs på Jutegården

Duveskogs modevisningar hölls traditionsenligt på Jutegården. Under måndagskvällen stod BCF Solvändan för arrangemanget. Duveskogs hade två egna kvällar och Jutegården stod för fjärde tillfället. Med under visningarna fanns också ManWo Shoes och Optiktjänst representerade för att visa trendiga snygga skor och läckra glasögonbågar.

Modellerna Margareta, Rigmor, Lena G, Julia, Gunilla, Lena L, Elin och Mona hade åtta ingångar var, så totalt visades 64 olika klädkombinationer med tillhörande smycken och väskor bl.a. från märkena ParaMi, Soya concept, Signature, Brandtex, Tasty och Lilja & Lycke. Matchat ihop med glasögon och skor.

Under fikapausen och lottdragningen på tisdags- och onsdagskvällen bjöd bröderna Håkan och Sonny Lönngren tillsammans med Staffan Gustavsson på en kavalkad av goa låtar. Bl.a. fick vi höra Treat me, Save the last dance, Tusen bitar, och Traveling light. De avslutade med Hootenanny Singers, Början till slutet.

Anna Lönngren på Duveskogs var mycket nöjd med modevisningarna,

– Jag har mina duktiga modeller och frivilliga som hjälper till vid visningarna. Och alla besökare är alltid mycket glada och positiva människor som handlar hos oss, sa Anna.

Elin och Gunilla från Duveskogs modevisning på Jutegården.
Lena och Lena från Duveskogs modevisning på Jutegården.
Julia och Mona från Duveskogs modevisning på Jutegården.
Margareta och Rigmor från Duveskogs modevisning på Jutegården.
Duveskogs modeller Rigmor, Mona, Elin, Gunilla, Julia, Lena, Margareta och Lena i vinterns festkläder, som finns hos Duveskogs.
Lena i ett par läckra glasögonbågar i nya märket Dyrberg/Kern från Optiktjänst.
Staffan Gustavsson och bröderna Håkan och Sonny Lönngren bjöd på en kavalkad av goa låtar under fikat på Duveskogs modevisning. De avslutade med Hootenanny Singers, Början till slutet.

 

POPULÄRT