HemMånadens TårtaTårta till glada ”poolarna” Gunilla, Fia, Christel och Anna

Tårta till glada ”poolarna” Gunilla, Fia, Christel och Anna

Gammelgårdens förskola skulle vilja ge en tårta till Gunilla, Fia, Christel och Anna, som ingår i förskolepoolens arbetslag.

Motiveringen genom Susanne Fagergård lyder:

– De är alltid så pigga å glada, och när de kommer kastar de sig lätt in i vilket arbetslag som helst. Vi känner oss alltid trygga och de stöttar oss när någon är borta ur ordinarie arbetslag. Barnen känner sig sedda och trygga och det är vi glada för. Tack för att ni finns”.

NybroExtra besöker arbetslaget när de är på Madesjö förskola för att tillsammans med övriga kollegor från andra förskolor ha möte om bl.a. nya läslustprojektet. De blir mycket glada och tar tacksamt emot tårtan.

– Vi ingår i samma arbetslag, men jobbar sällan på samma ställe eftersom vi är tillgängligliga för de flesta förskolor i kommunen. Detta är ett nytt kul uppdrag för mig efter att ha jobbat på samma förskola i 30 år, säger Christel.

– Det är ett fantastiskt jobb att få åka ut till de olika förskolorna och träffa alla härliga vuxna och barn, säger Anna som är ny i arbetslaget.

– Det enda som kan vara svårt ibland är att komma ihåg rätt namn på rätt barn, men då bär vi med oss en fusklapp i bakfickan för att det ska bli riktigt, säger Fia.

– Vi har världens bästa jobb, säger Gunilla, skriv det!

– Det räcker inte till en normal bit, men alla som vill får smaka på tårtan, säger tjejerna och bjuder sina övriga kollegor.

                   Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT