HemTjejkvällTjejkväll nr 8 har massor på G

Tjejkväll nr 8 har massor på G

Tjejkväll i Nybro nummer åtta i ordningen närmar sig och vi sparar inte på mys och överraskningar. Här är lite av det som händer under kvällen den 5 oktober:

 Affärerna har extraöppet fram till 21.00, och det är premiär för Cazandras nya butik vid torget med bl.a. rockabillykläder i kombination med parfym. Så räkna med amerikanska bilar, rockabillymusik och bugg av dansare från Spinnrockarna utanför affären. Härlig musikunderhållning med ”Micke och Mange” sker i höst utanför Optiktjänst på Storgatan 11.

Hos många medverkande företag finns personer från butikernas olika leverantörer representerade. Modevisning hos Magazine Lou, mingel hos Swedbank, tävlingar med fina vinster i flera butiker, kaffe med hembakat hos bl.a. Bohmans och Bellis, Make-up rådgivning, provsmakningar, m.m.

Och självklart många specialerbjudanden som endast gäller denna kväll.

Det kommer vara smyckat utanför butikerna, rosetter i stolparna, upplyst med pumpor på torget, där Smedstorp laddat med skördefest. Där hittar du även Dackeresor, som tipsar om teater- och julresor, Nybro Energi som pratar elavtal, Kommunal samt Gullaskruvs Isterband.

Här finns också Liljas med sina läckra bilar, som bjuder på åkturer till deltagande butiker utanför centrum.

Missa inte heller att prata med tjänstemännen från Nybro kommun, som minglar runt i butikerna.

Vill du käka så har Nybro Kebab och Sportbar, Dolce vita, Rose Lotus och Sibylla Parkgrillen speciella tjejkvälls-erbjudanden.

Och alla barn! Håll utkik efter vår egen maskothund, som har godis att dela ut till er.

Varmt välkomna!

Liljas med sina läckra bilar, som bjuder på en åktur till deltagande butiker utanför centrum.
Mysigt i centrum.
Från tjejkvällen i våras!
Kom och ha trevligt med dina vänner under tjejkvällen på torsdag 5 oktober.

POPULÄRT