HemTjejkvällÄntligen 5 oktober och strålande tjejkvällsväder

Äntligen 5 oktober och strålande tjejkvällsväder

Idag är det dags för tjejkväll i Nybro och vädret är verkligen med oss. Strålande sol och lite ”myskallt”. Just nu förbereder vi kvällen med att placera ut fina ljungkrukor med pumpor, rosetter på stolparna, urgröpta pumpor med ljus som ska lysa under kvällen samt riggning för musikunderhållningen och dansuppvisningen.

I butikerna iordningställs det för fullt för fantastiska erbjudanden, tävlingar, provsmakningar, goodiebags m.m. Och restaurangerna har laddat med god mat.

Höstens Tjejkväll är inramad av verkligt höstmys. Och det viktigaste står du ju själv för. Vi ser ju hur ni tjejer brukar komma laddade med lust att ha en alldeles egen kväll på stan. Ditt och dina kompisars glada humör är bästa höstsmittan, och därför är det tillsammans vi skapar den bästa magiska stämningen.

Tjejkvällen är vårt samarbete mellan Nybros butiker och företag. Men framför allt är det en gemensam upplevelse för alla tjejer i Nybro och kommunerna runt omkring. En kväll som absolut inte stänger ute någon, men görs med en särskild respektfull inbjudan till ni kvinnor som vi tycker är värda en egen kväll.

Välkomna till Nybro och höstens tjejkväll.

POPULÄRT