HemNyheterVilken magisk, varm och mysig tjejkväll vi fick!

Vilken magisk, varm och mysig tjejkväll vi fick!

Tjejkväll nummer åtta i Nybro är genomförd. Vilken härlig kväll inramad av verkligt höstmys med både lyktor, pumpor och underbart väder.

Trevlig musikunderhållning, dansuppvisning, happenings i butikerna, massor av provsmakningar och tävlingar och mysigast av allt var alla ni tjejer som kom laddade med värme och köplust för en alldeles egen kväll på stan. Ditt och dina kompisars glada humör gjorde att vi tillsammans skapade en magisk stämning.

Det är ”tillsammans” som är det viktigaste ordet. Nybros butiker och företag satsade gemensamt på alla kvinnor, damer, flickor och flera försäljningsrekord slogs även denna gång. Mamma, dottern, väninnorna, arbetskamraterna, svärmor och kompisar gjorde något riktigt kul av denna härliga oktoberkväll. Det finns verkligen saker i Nybro som gör besöket både nyttigt och trevligt.

Vårt varmaste tack och en höstkram till alla som kom och trivdes under tjejkvällen.

Loa och Marine/ NybroExtra

Här ser du en försmak av lite bilder som togs. En liten påminnelse om hur mysigt vi hade det!

 Mer bilder och text finns i nästa NybroExtra som kommer i brevlådan 25 oktober.

POPULÄRT