HemNyheterTuuuut! Tomtefest i skyltfönstret!

Tuuuut! Tomtefest i skyltfönstret!

Nu är det skyltat och klart i vårt skyltfönster. Tåget tuffar runt i tomteskogen där tomtarna tävlar i Svartbäcksmålabacken, snyggaste granen som sågas och tomtefest med tomtebrus från Grönskogs bryggeri. Spana också in tomten med det lilla, lilla märklinloket, som vi fått låna av Erikssons från f.d. Sport och Leksaksboden.

Tusen tack till Bosse Svensson och Janne Öberg som hjälpt oss att få fram denna festliga skyltning!

Rösta!

Ni missar väl inte NybroExtras tävling och röstar på snyggaste skyltningen till jul bland övriga butiker och företag i Nybro.

Gå ut i vår vackra, belysta stad under Jul i Nybro 1 december. Kupong finns i senaste numret av NybroExtra samt i butikerna, där du också kan lämna din röstsedel senast onsdag 5 december. Det går också bra att maila marine@nybroextra.se

Trevlig helg!

Spana in det lilla lilla tåget som tomten håller i händerna.
Välkomna att kolla in NybroExtras skyltfönster. Festligt i tomteskogen.

 

POPULÄRT