HemMånadens TårtaTårta till skojiga Boken-bussen chauffören Johnny

Tårta till skojiga Boken-bussen chauffören Johnny

Rebecka Lindgren skulle vilja nominera Johnny Zverzina för en tårta i Nybro Extra. Johnny kör Rebecka och andra brukare varje dag till och från Bokens dagcenter med den så kallade Boken-bussen. Motiveringen lyder:

 Alltid med ett gott humör och en speciell förmåga att se varje person som en unik individ. Han skämtar och skojar och tillsammans har de en rolig stund i bussen både på väg till och från jobbet. Johnny spelar också gitarr och har ibland även musikstunder på Boken som är uppskattade!

Johnny blir verkligen överraskad när vi med hjälp av Rebecka överräcker tårtan utanför Bokens dagcenter när han kommer för att hämta brukarna efter dagens jobb.

– Jag brukar alltid ha fullständig koll på allt som händer och sker runt omkring mig, men detta var en total överraskning, säger Johnny och tar med glädje emot tårtan.

– Det är ett fantastiskt roligt jobb att vara chaufför. Det bästa är att få träffa dessa underbara personer, som jag pratar, skojar och skrattar ihop med. Vi har verkligen en rolig stund i bussen tillsammans.

– Jag har kört Boken-bussen i 7 år, men tyvärr slutar jag mitt jobb nu vid årsskiftet, då en annan aktör tar över körningarna. Det är lite tråkigt och jag kommer sakna alla härliga människor. Men jag ska givetvis komma och hälsa på dem på Boken ibland, säger Johnny.

– Tårtan tar jag med hem och delar med familjen.

Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT