HemNyheterELON fortsätter satsningen i Nybro!

ELON fortsätter satsningen i Nybro!

Årets första NybroExtra dimper ner i era brevlådor idag, med mycket läsning för alla. Här kan ni bl.a. följa med i vår nya serie ”Redig NybroService” om alla fantastiska företag som finns i Nybro och vad ni får när ni handlar på hemmaplan. Först ut är ELON som fortsätter satsa i Nybro.

 – Ryktet går att vi ska lägga ner vår butik här i Nybro. Detta är absolut INTE sant. Tvärtom satsar vi vidare och värnar starkt om bygden och den personliga servicen.

Detta berättar Mikael ”Laban” Eriksson, ägare för ELON i Nybro och Kalmar.

Hela vägen hem

– Vi har byggt upp en stabil kundkrets under våra första sex år här i Nybro. Det är viktigt att finnas för bygden, där vi tar hand om kunderna från inköp till installation och service i hemmet. Hos oss hittar ni förutom vitvaror och värmepumpar även det mesta i små-el, säger Laban.

– Förra året byggde vi om och fräschade upp i butiken. Dessutom försöker vi att alltid fylla upp med varor för att möta kundernas behov.

Vi jobbar för dig

I butiken jobbar Roger Danielsson och Yvonne Gräns medan Laban är på plats någon dag i veckan. För installationsjobb möter ni Magnus Gustafsson och på värmepumpsidan kommer från och med februari Per Andersson att vara huvudansvarig. Dessutom får ni emellanåt att träffa nybrotjejen Anna Johansson igen. Anna som tidigare jobbade hos Systrarna är tillbaka i stan för att serva och ge Elons kunder det bästa från ett brett sortiment.

– Vi har ett skrivet avtal för ELON i lokalerna på Hornsgatan 1 i Nybro, där jag och min personal kommer fortsätta finnas och ge den personliga Nybroservicen som kunden vill ha, säger Laban.

MARINE ARVIDSSON

Nybrotjejen Anna Johansson är på ELON vissa dagar i veckan och ger dig många goda råd och tips.
Roger Danielsson, Yvonne Gräns och Magnus Gustafsson är ELONS personal som ger dig bästa service på hemmaplan.

POPULÄRT