HemNyheterDatumet får årets Linnea-Lunk är spikat!

Datumet får årets Linnea-Lunk är spikat!

Den 21 maj går starten vid Qvarnaslät.
– Planeringen är i full gång och vi ser fram emot många personer som anmäler sig säger Alexander Leskovec och Jan Arvidsson för arrangerande Glasrikets RC.

Qvarnaslät
Nytt för i år är att att även Qvarnasläts Cafe kommer att ha öppet under Linnealunken
Start och mål sker vid Qvarnasläts Hembygdsgård. Friskis&Svettis börjar med att värma upp alla löpare. Därefter springer man runt Linneasjön och ner till Pukevallen där ni vänder tillbaka via Pukebergs Glasbruk. Sträckan är på 5 km utan tidtagning. Ta det i din egen takt gå, lunka eller löp. Mer information om hur du anmäler dig hittar du på Glasrikets RC´s hemsida (www.glasriketsrc.nu)

Lilla Papricalunken
Succén Papricalunken startar även i år. Detta är ett lopp för alla barn mellan 3 och 12 år. Lilla banan: Ca 3–6 år, ca 800 meter, start kl 17.30 Långa banan: Ca 7–12 år, ca 1500 meter, start 17.45 Loppet sker i samarbete med ICA Kvantum och heter lilla papricalunken och startar från Joelskogens camping. Anmälan görs i förväg senast den 12 maj i förbutiken på ICA Kvantum. I samband med startavgiften på 40 kr får du en nummerlapp. Alla barn får fina priser.

Utlottning
Alla som kommer i mål i Linnealunken deltar i utlottningen av fina priser från ett stort prisbord.

POPULÄRT