Datumet får årets Linnea-Lunk är spikat!

0
514
–Planeringen är i full gång och vi ser fram emot många personer som anmäler sig till årets Linnealunk, säger Alexander Leskovec och Jan Arvidsson för arrangerande Glasrikets RC.

Den 21 maj går starten vid Qvarnaslät.
– Planeringen är i full gång och vi ser fram emot många personer som anmäler sig säger Alexander Leskovec och Jan Arvidsson för arrangerande Glasrikets RC.

Qvarnaslät
Nytt för i år är att att även Qvarnasläts Cafe kommer att ha öppet under Linnealunken
Start och mål sker vid Qvarnasläts Hembygdsgård. Friskis&Svettis börjar med att värma upp alla löpare. Därefter springer man runt Linneasjön och ner till Pukevallen där ni vänder tillbaka via Pukebergs Glasbruk. Sträckan är på 5 km utan tidtagning. Ta det i din egen takt gå, lunka eller löp. Mer information om hur du anmäler dig hittar du på Glasrikets RC´s hemsida (www.glasriketsrc.nu)

Lilla Papricalunken
Succén Papricalunken startar även i år. Detta är ett lopp för alla barn mellan 3 och 12 år. Lilla banan: Ca 3–6 år, ca 800 meter, start kl 17.30 Långa banan: Ca 7–12 år, ca 1500 meter, start 17.45 Loppet sker i samarbete med ICA Kvantum och heter lilla papricalunken och startar från Joelskogens camping. Anmälan görs i förväg senast den 12 maj i förbutiken på ICA Kvantum. I samband med startavgiften på 40 kr får du en nummerlapp. Alla barn får fina priser.

Utlottning
Alla som kommer i mål i Linnealunken deltar i utlottningen av fina priser från ett stort prisbord.