HemNyheterEn mix för alla kvinnor hos Magazine Lou

En mix för alla kvinnor hos Magazine Lou

I vår serie ”Redig NybroService” presenterar vi denna månad Magazine Lou och Bellis. Nedan läser ni om vad bra Nybroservice är för Catharinas företag Magazine Lou.

I 37 år har Catharina Stutterheim drivit den mysiga klädbutiken på Storgatan, som är omtalad av många i både Nybro och närliggande orter. Här hittar du en mix av kläder i flera storlekar och alla prisklasser för kvinnor i alla åldrar.

– Bra service för mig är att alltid ha ett stort utbud av kläder. Det ska vara en upplevelse att komma hit och avsätta tid för att prova och finna det man söker. Här tar vi hand om kunden och hjälper gärna till att hitta det perfekta plagget för både vardag och fest, berättar Catharina

– Alla inköp gör jag själv antingen via säljare som kommer hit eller på mina resor till Köpenhamn och Stockholm två gånger om året. Kläder som köps in får på så vis min personliga prägling och uppskattas av en stor kundkrets. Just nu finns sju nya märken att tillgå tillsammans med de jag haft en längre tid från bl.a. Oui, Masai, och Yest samt den omåttligt populära MAC byxan, som vi säljer mycket av. För mig är det viktigt att erbjuda märken som inte säljs i närheten. Bra service hos mig är också att du givetvis kan låna hem kläderna och prova i lugn och ro hemma. Ska du ge bort något gör vi självklart fina paket till dig.

– Jag arbetar mycket med min facebook sida, där jag ofta lägger ut nyheter och andra roliga saker med jämna mellanrum, säger Catharina.

Flera event

– En annan service som vi har är att två gånger om året arrangera modevisningar i butiken. De är mycket populära och platserna tar slut fort. I samband med dessa brukar jag samarbeta med någon av de övriga butikerna eller företagen i närområdet. Senast var Eva Ljungberg från Glasögon & Linser här för att visa glasögonbågar. Britt-Marie från hemost i Älghult var på plats vid ett mindre event och när ett gäng damer från Inner Wheel i Kalmar var här öppnade Rose Lotus upp restaurangen så alla fick lite att äta. Jag är även med på tjejkvällarna i Nybro, fest- och bröllopsmässan i Kalmar m.m. Vi har också mindre event i butiken. Närmast väntar ett event den 15 maj i butiken, då leverantörer som säljer klänningar kommer vara på plats, berättar Catharina.

Min livsstil

– Det händer ibland att kunder frågar mig hur länge jag ska hålla på, och då brukar jag svara: ” Jag ska jobba tills jag blir gammal”, då skrattar de bara och blir glada över svaret, säger Catharina.

– Det är en livsstil för mig att driva denna butik, men ibland behöver även jag vara lite extra ledig. Då jobbar Marita Kallenberg som är anställd hos mig. Jag har lägenhet både i Nybro och Borgholm. I Borgholm öppnade min son Alexander förra veckan en butik. Det är kul att kunna ta ledigt ibland och vara tillsammans med honom och mitt barnbarn Wille.

– Efter ett sämre 2018 med kall vinter och het sommar har 2019 börjat mycket bra. Vädret styr i mångt och mycket försäljningen av kläder. Nu hoppas vi på en fortsatt normal vår och lagom varm sommar med många kunder som vill köpa våra fina kläder och framförallt klänningar som kommer bli mycket stort i sommar, hälsar Catharina.

MARINE ARVIDSSON

POPULÄRT