HemMånadens TårtaTårta till lyhörda och proffsiga Jerry

Tårta till lyhörda och proffsiga Jerry

Denna vecka delar vi ut en tårta till Jerry Lindahl som arbetar på gator och trafik i kommunen. Nomineringen kommer från Suzanne Rylander skolbussförare i Nybro kommun, Flerohopp-Skedbäckshult. Motiveringen lyder:

 “Jag vill uppmärksamma Jerry Lindahl på vägar/kommunen. Han har en stor lyhördhet och proffsighet när det gäller skötseln av grusvägarna i kommunen. Alla påpekanden som framförs åtgärdas på en gång.”

En mycket glad Jerry möter oss utanför medborgarkontoret på kommunen.

– Vad roligt! Jag försöker vara så lyhörd jag kan och åtgärda de synpunkter jag får in om vägarna snabbt. Hör man inget är det bra det som görs, så det är inte ofta man får uppskattning på det här viset, säger Jerry och tar tacksamt emot tårtan.

– Jag har arbetat på Nybro kommun i 31 år och har haft hand om gator och trafik i 4 år. Det är en rolig arbetsplats där vi är ett härligt gäng som jobbar tillsammans. Tidigare har jag varit på Mark och Service, så kunskapen hur vägar sköts praktiskt har jag också med mig sen den tiden.

– Tårtan delar jag med mina kollegor Andreas, Karin och Morgan här under eftermiddagens fikapaus, hälsar Jerry glatt och tackar än en gång.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT