HemNyheterHelheten med tips hela vägen hos Curts Färg

Helheten med tips hela vägen hos Curts Färg

Hos Curts Färg, som ni numera hittar i centrala Nybro, lägger de oerhört mycket fokus på kunden och ger massor av värdefulla tips.

– Vi hjälper till och ger råd och tips från början till färdigt resultat, säger Ewa Hagman, Pia Johansson och Emma Cras som arbetar i familjeföretaget som funnits i drygt 50 år.

– Redig service för oss är att erbjuda hemlåning av tapeter, sälja mindre burkar för provmålning, tipsa om färg till rätt ändamål, visa tapetkollektioner och finnas här i butiken när kunden vill ha hjälp.

– På senare tid har vi som många andra butiker märkt en ökad konkurrens med internet handeln. Det finns de som kommer in och fotar av tapeter och går sedan hem och beställer via internet.  Det är svårt för oss att hindra någon att ta en bild, men  det kan leda till att fysiska butiker i framtiden tvingas lägga ner, och vart ska de då gå för att se produkterna i verkligheten, säger tjejerna.

– Vi måste lära oss att uppskatta det som finns och handla på hemmaplan.

Homestyling

Emma Cras är även certifierad inredare och homestagingkonsult.

– Vill du ha hjälp att färgsätta och inreda ditt hem, fråga mig. Jag ger dig tips och råd på både stora och små projekt, från färg- eller tapetval på en vägg till ett helt hem, säger Emma.

– Det viktigaste är att hitta din personliga stil med material, färgtoner och färgkombinationer som passar för dig, snarare än att du ska stirra dig blind på vad som är trendigt just nu. Kom intill oss i butiken så hjälper vi dig.

– I våra stora skyltfönster ut mot Storgatan skyltar vi ofta om med nyheter och häftiga inredningsprylar som du också kan köpa hos oss. Fönstershoppa först och titta in till oss sedan, säger Emma.

Raphael – en läcker tapet från Sandberg, med inspiration från central park i New York blir oerhört snygg på väggen. Finns tapetserad i butiken hos Curts Färg.

Nära våra kunder

– Redig service är också att finnas på en plats dit det är lätt att hitta och parkera. Det kan du hos oss. Vi finns på Storgatan 20 i centrala Nybro och parkerar gör du precis utanför butiken, hälsar Ewa, Pia och Emma.

MARINE ARVIDSSON

POPULÄRT