HemMånadens TårtaMolnets underbara pedagoger fick tårtan

Molnets underbara pedagoger fick tårtan

Första tårtan i september delar vi ut till pedagogerna på Vitsippans förskola avdelning Molnet. Nomineringen kommer från barnens föräldrar med motiveringen som lyder:

”Ibland är det inte lätt att få ihop vardagsbestyren speciellt morgonpysslet och om man har flera små barn. Personalen på molnet möter oss varje dag med ett leende och ”peppord” som kan ljusa upp en jobbig morgon eller dag. Vi får alltid råd och tips om man undrar om något. För varje dag som går ser vi hur de lägger sitt hjärta i våra barns utveckling. Roligt att få upptäcka att ditt barn dagligen lär sig något nytt på förskolan.”

En mycket glad personal tar emot tårtan när de kommer tillbaka med barnen efter en förmiddagsutflykt i skogen.

– Så kul att bli uppmärksammad på detta sätt. Det bästa med vårt jobb är att vi har så otroligt roligt ihop. Både i personalgruppen och tillsammans med barnen. Vi hittar på massor av skoj saker och jobbar mycket med trygghet och att det ska finnas harmoni i gruppen, säger Isabelle Elin, Emelie och Karin.

– Tårtan delar vi till fikat i eftermiddag, hälsar tjejerna glatt.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT