HemNyheterNyöppningsfest hos Duveskogs

Nyöppningsfest hos Duveskogs

Idag är det nyöppning av Duveskogs butik på Hornsgatan. Det anrika företaget som nu har nya ägare.

– Hela veckan har vi jobbat extra mycket för att få till vår egen touch på butiken, säger Lena Heimark och dottern Madeleine som förestår butiken där även Jenny Knutsen finns med för att sälja handgjorda pärlor och smycken.

– Att få möjlighet att ta över ett så anrikt företag som Duveskogs är jättekul och spännande. Utbudet av kläder och märken är fler för både äldre och yngre kvinnor. I lokalen finns också kläder till killar/män i alla åldrar, så som Duveskogs hade det en gång i tiden.

– Under det senaste halvåret sedan köpet blev klart har det bubblat inom oss av längtan till denna dag. Äntligen är det 6 september, och det ska bli så roligt att få hjälpa till att klä upp både kvinnor och män med kläder från Duveskogs. Välkommen in på en fika och ta del av vårt öppningserbjudande, hälsar tjejerna.

Lycka till önskar vi på NybroExtra.

POPULÄRT