HemNyheterNu släpps biljetterna till Kristallgalan i november

Nu släpps biljetterna till Kristallgalan i november

Den 9 november är det dags för Kristallgalan i Nybro. Näringslivets egen gala som arrangeras för fjärde gången i ordningen. Galan sker som tidigare år i Liljas bilhall i Nybro där ca 330 personer kommer att träffas under festliga förhållanden.

– För att få en så lokal gala som möjligt har vi i största möjligaste mån anlitat lokala entreprenörer. Dessutom är vi glada att kunna ta hjälp att Adam Lindrooz som driver eventbolaget Event Yourself i Kalmar. Han kommer vara projektledare för galan, berättar Helen Karlsson i Nybro Företagsgrupp som är arrangörer.

– Efter att ha pratat med en tidigare kollega, tog jag själv kontakt med Helen Karlsson och Nybro Företagsgrupp med undran om de behövde hjälp med arrangemanget, vilket de gärna ville ha, berättar Adam Lindrooz.

– Jag har stor rutin efter att tidigare arrangerat flera större evenemang bl.a. Guldfesten i Kalmar i fem år. För mig är det viktigt med kvalitet. Jag är taggad och ödmjuk inför uppdraget och ser många möjligheter med denna gala, säger Adam.

– Många kommer känna igen sig från senaste galan, med de lokala artisterna i Blazer Club, konferencier Pär ”Kalix” Nilsson och den goda maten från Cafe Hos Oss. Det blir prisutdelning i sedvanliga kategorier med både happenings och sketcher emellanåt, berättar Helen.

Platsen för galen sker som tidigare år i Liljas bilhall och Liljas Bil är även huvudsponsor. Övrig finansiering av Kristallgalan sker bl.a. genom sponsorpaket och biljettförsäljning.

– Landshövdingen med fru kommer. Ta chansen att även som företagare eller privatperson träffas under festliga former och tillsammans skapa en go stämning här i Nybro, hälsar Helen Karlsson och Adam Lindrooz.

POPULÄRT