HemNyheterDubbla seriesegrar för Madesjödamer

Dubbla seriesegrar för Madesjödamer

Madesjö IF:s damfotboll seglar verkligen i medvind. Inte nog med att A-laget i överlägsen stil tog hem division 4 Kalmar/Öland Dam, då även reservgänget blev seriesegrare i division 4 Växjö Dam.

Reservlaget fick en betydligt besvärligare väg fram till seriesegern, då Lessebo/Hovmantorp låg tätt efter då det endast skiljde en poäng inför den avslutande omgången.

Lessebo/Hovmantorp vann sin match samtidigt som Madesjö hade en tuff uppgift mot Alvesta GoIF B i den sista matchen hemma på Madesjövallen. Matchen stod länge och vägde då ställningen var 1-1 fram till den 82:a minuten, Selma Fagergård gjorde 2-1 för Madesjö, vilket också blev slutresultatet. Därmed var seriesegern klar!

Till nästa säsong är det klart att Madesjös A-lag ska spela i trean och ännu är det inte bestämt om föreningen ska fortsätta med sitt reservlag.

Bred trupp

– Vi har i och för sig en bred spelartrupp, men är samtidigt väl medvetna om att det kommer att kräva betydligt mer i division 3. I vilket fall som helst är vi mycket nöjda med årets säsong oh hade absolut inte räknat med dubbla seriesegrar för våra båda damlag, säger ledaren Joachim Gunnarsson i Madesjö IF.

INGVAR GUNNARSSON

POPULÄRT