HemNyheterHos familjära Lindex är personalen tjenis med alla

Hos familjära Lindex är personalen tjenis med alla

I dag kommer NybroExtras oktobernummer. I vår serie ”Redig” Nybroservice har vi denna månad varit hos Lindex och Glasögon & Linser. Nedan får ni först läsa om Lindex i Nybro.

– Redig service är att alltid försöka se och vara tjenis med varje kund samt genom samtal hjälpa till med råd och köpförslag för bästa outfit inifrån och ut. 

 Detta säger personalen på Lindex i Nybro, som består av ett glatt gäng Nybrotjejer med hög kompetens, som också värnar stort om butiken. Detta smittar av sig på kunderna som ofta ger beröm för den utomordentliga servicen som de får.

– För oss är det viktigt att det alltid skall finnas en Lindexbutik här. Därför är det betydelsefullt att butiken andas gemenskap så att kunderna trivs och handlar hos oss, säger tjejerna.

Inifrån och ut

På Lindex finns kläder i de flesta storlekar för barn och kvinnor i alla åldrar. Även makeup när man vill ha en fräsch look.

– Vi klär upp er inifrån och ut med bh, trosor och underdel till överdel, klänning och, ytterplagg.  Byxor finns i alla längder och olika passformer. Är det något plagg eller storlek som inte finns hemma i butiken, tar vi hem det till er, säger de.

– Du kan också boka en personal shopper kostnadsfritt hos oss. Tillsammans med henne erbjuds du en skräddarsydd timme med hjälp att hitta din stil utefter dina egna önskemål, behov och budget. Enkelt och inspirerande.

– Höstens ”måsteplagg” är helt klart stickat. Det finns massor att välja på både i ull och bomull.

Ett ”måsteplagg” i höst är stickat i ull eller bomull.

Eventsamarbete

– Vi är här i butiken när våra kunder vill. Flera gånger i månaden samarbetar vi med företag och föreningar i vårt närområde Antingen genom medverkan på modevisningar eller bjuder in till träffar med olika gäng i butiken. Andra tillfällen är vid frukostshopping eller afterwork en kväll tillsammans med andra företag.

Handla lokalt

– Fortsätt besök din lokala Lindexbutik i Nybro. Vi gör allt för att du ska trivas hos oss och hitta de plagg du söker både till dig och dina barn, hälsar Caroline, Jessica, Linda, Ellen, Elin och Silvana.

MARINE ARVIDSSON

POPULÄRT