HemMånadens TårtaTårta till Anette, chefen som är ödmjuk och fantastisk

Tårta till Anette, chefen som är ödmjuk och fantastisk

Denna vecka har vi delat ut en tårta till fantastiska vikarierande enhetschefen på Madesjögläntan, Anette Högsell. Nomineringen kommer från personalen i grupp 1 genom Ida Sundqvist. Motiveringen lyder:

”Vi vill nominera Anette Högsell, som sedan hon kom i somras gjort ett fantastiskt jobb och alltid tänkt på personalen i första hand och att vi ska ha det så bra som möjligt även i svåra situationer. Vi är så tacksamma för allt du gjort för oss den här tiden.”

Vi träffar Anette på kontoret på Madesjögläntan.

– Jag blir alldeles varm inombords när jag får höra dessa fina ord. Jag har inte varit här så länge, så det känns fantastiskt att de tycker att jag gjort bra intryck, säger en överraskad och glad Anette.

– Tidigare jobbade jag i Kalmar med verksamhet inom pooltjänst och bemanning. Att vara enhetschef för de 35-40 i personalstyrkan här på Madesjögläntan är mycket roligt. Dels genom att få vara del av andras utveckling samt att vara med och driva verksamheten framåt. I november kommer jag dock att dela min tjänst och jobba halvtid här på Madesjögläntan och andra halvan med bemanning och rekrytering inom Nybro kommun. Så jag är glad att fortsättningsvis även få vara del av verksamheten här, säger Anette.

– Tårtan delar jag självklart med de som nominerat mig från grupp 1, nu under förmiddagsrasten.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT