HemMånadens TårtaTårta till personalen hos servicevänliga Bohmans

Tårta till personalen hos servicevänliga Bohmans

Denna vecka har vi delat ut en tårta till den kompetenta serviceinriktade personalen hos Bohmans Bokhandel. Nomineringen och motiveringen kommer från en av kunderna Birgitta Gustafsson.

”Hos Bohmans finns en stor kompetens och utmärkt serviceanda- inga frågor är för enkla och inga för svåra! Man känner sig aldrig dum att ställa vilken fråga som helst! Dessutom vill jag värna om den lokala handeln. I princip ”allt” som man behöver finns i Nybro. Även om det kanske är något billigare ibland, har jag aldrig förstått varför man ska ”gå över bron efter vatten” om man vill att affärerna på hemmaplan ska finnas kvar.

NybroExtra överräcker tårtan till Per-Arne, Amanda och Lena, gänget på Bohmans som jobbar denna dag. De blir jätteglada och tar tacksamt emot tårtan.

– Det är ett mycket kul jobb vi har och mötet med människor är allra roligast, säger Lena. Bokhandeln har genomgått många förändringar genom åren. Kundernas köpvanor har ändrats sedan digitaliseringen kom. Därför är vi glada att folk likväl kommer hit och tar sig tid att kolla in vårt breda sortiment och allt nytt som vi alltid försöker ha. Dessutom hittar du fortfarande bl.a. färgband till skrivare och andra äldre maskiner samt olika tillbehör m.m., som inte finns någon annanstans.

– Vad som också är roligt är att de gamla klassikerna som var populära när jag började här på 1980-talet är tillbaka igen i nya utgåvor, säger Per-Arne.

– Biljetter och annan försäljning till event är något som vi gärna hjälper till med och är uppskattat av föreningar och arrangörer. Just nu har vi biljetter till fem olika tillställningar på gång, säger Lena.

– Tårtan delar vi till fikarasten. Stort tack för nomineringen, hälsar gänget hos Bohmans Bokhandel.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT