HemNyheterBlack Friday, julskyltning och årets match

Black Friday, julskyltning och årets match

Black Friday är igång. Du har väl inte missat att butikerna i Nybro har laddat upp med massor av bra erbjudande och en kaffekupong till dem som handlar. Snön har börjat falla det är upplyst och blir extra mysigt när det mörknar.

På söndag 1 december stundar årets julskyltning. Då butikerna har öppet under eftermiddagen. Det blir tomteparad, sång, musik, trolleri, karuseller, fiskdamm, försäljning från utställare på torget, m.m. Tomten är på plats i sitt hus på torget och tar emot önskelistor från alla barn. Räddningstjänsten har öppet hus mellan 14-18.

Kom och träffa NybroExtras tomte under julskyltningen den 1 december mellan 14.30-17.30.

Missa inte NybroExtras egen tomte utanför vår redaktion. Han finns på plats mellan 14.30 och 17.30 och som vanligt har han lite gott till barnen.

Butikerna har skyltat fint i sina skyltfönster. Rösta på vem som åstadkommit det finaste fönstret med en kupong som finns i butikerna i senaste numret av NybroExtra eller kom in till oss på redaktionen och berätta vem du vill se som vinnare.

NybroExtra deltar inte i tävlingen men spana gärna in vårt skyltfönster. Här pågår årets tomteklappmatch i hockey mellan Nybronissarna och Kalmartrissorna. Just nu leder Nybronissarna med 17 klappar mot Kalmartrissornas 0.  I Nybronissarnas lag spelar Älgen, Pingen, Böna och Bula.

Tack Janne Öberg och Bosse Svensson för hjälpen med skyltningen.

Klapp klappspel bland tomtarna i NybroExtras skyltfönster.
Julgranen har tagit plats på Nybro torg. Granen är en ca 12 meter hög ädelgran, berättade gänget från Mark & Service som fick den på plats.

Lagom till första advent har även julgranen tagit plats på Nybro torg. Granen är en ca 12 meter hög ädelgran, berättade gänget från Mark & Service som fick den på plats.

POPULÄRT