HemNyheterLokala upplevelser och hemmafix - Sommar i Nybro 2020

Lokala upplevelser och hemmafix – Sommar i Nybro 2020

NybroExtras sommartidning är på väg hem i alla hem. Det är rundornas tid, upplevelserna på hemmaplan och hemmafixet som vill göras. Sommaren 2020 är den tid då vi lär oss att tänka nytt. Och tänk, det finns så oerhört mycket att upptäcka! Vår kommun och företagen står laddade att ge dig en bra sommar. 

Sol och värme, tänker många. Vanligtvis bokar man in sig nånstans en bit bort. Men i år måste vi vara försiktiga, ta hand om oss själva och våra medmänniskor. Varm mänsklighet, med omtänksam distans. Självklart påverkar det hur vi lever.  Långa resor är inte längre självklart. Snarare lokala rundor. Men ingen ska behöva känna sig instängd. Det finns så oerhört mycket att se och uppleva i vår egen kommun, det vackra Nybro!

Så heja, alla Nybroiter och glada besökare. Med den här tidningen ska vi hjälpa er att hitta guldklimpar och smultronställen i vår närhet. Vi lovar, det kan bli en höjdarsommar! Året då du bytte Mallorca mot Madesjö, Kreta mot Kristvalla, Madrid mot Målerås, Paris mot Pukeberg och NewYork eller London city mot de vackra centrala delarna av Nybro och alla mysiga butiker, glasbruk, museer, restauranger och caféer, som håller öppet för dig. 

Men tro inte att sommar bara betyder rundor och nyfikna besök! Tvärtom är hemmet eller stugan viktigare nu i våra liv än på länge. Och visst är det kul att lägga lite tid och pengar på det som är allra närmast dig. Så vi har laddat den här tidningen med idéer och annonser, allt för din inspiration! För visst har du sett allt som händer. Häng på hemfixartrenden. Aldrig har det planerats så mycket över köksbord och mellan vänner. Altaner anläggs, trädgårdar och grönsaksland fixas till, huset målas om, köket uppdateras och något rum tapetseras om. 

Tips och mycket mer hittar du i tidningen som kommer i brevlådan, eller läs den här under fliken Bläddertidning.

Trevlig läsning och en fin sommar önskar vi på NybroExtra.

POPULÄRT