HemMånadens TårtaKunniga och engagerade djurvårdarna Debbie, Anna och Madde fick tårtan

Kunniga och engagerade djurvårdarna Debbie, Anna och Madde fick tårtan

Jag tycker av hela mitt hjärta att Debbie, Anna och Madde på Djurkliniken små tassar ska få månadens tårta för det är dom värda, berättar Therese Karlsson i ett mail till redaktionen. Motiveringen lyder: 

Finns alltid där med en trygg kunnande öppen famn för både våra älskade djur och oss mattor och hussar. Bekväm som obekväm arbetstid om så fallet kräver. Husdjur som tidigare varit rädda för att gå till veterinären kan till och med älska ett besök hos dessa underbara tjejer med hjärtan på rätt ställe.

Vi besökte kliniken i dag för att överräcka tårtan. 

– Vilken överraskning, utbrister Anna och Madde, som var de som jobbade denna dag. (Debbie hade semester). Vad glada vi blir!

Djurkliniken Små tassar har funnits i snart 3 år och erbjuder kvalitativ djursjukvård med personlig service samt försäljning av foder och veterinärprodukter

– Det bästa med vårat jobb är att få träffa människor och deras djur och att få hjälpa dem i både glädje och sorg, säger Anna.

– Vi får så mycket tacksamhet tillbaka, säger Madde.

Tårtan delar vi till fredagsfikat och fryser självklart in en bit till Debbie som hon får smaka när hon är tillbaka. 

–Tack än en gång. Vi har världens bästa jobb, hälsar tjejerna hos Små Tassar.

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

MARINE ARVIDSSON

POPULÄRT