HemNyheterFörsta dagen för två nya företag i Nybro

Första dagen för två nya företag i Nybro

Idag 1 september hälsar vi LS Lastbilar AB och SML Trading AB välkomna till Nybro.

LS Lastbilar kommer närmast från en fastighet i Emmaboda där de blivit trångbodda och valde därför att flytta till Granitvägen 1 i Nybro i f.d. Transportteknik/Värmdals lokaler. SML Trading står som ägare till fastigheten med LS Lastbilar som hyresgäst och här var det full aktivitet när NybroExtra kom på besök.

–Mycket att flytta och en hel del att göra men det ska bli riktigt kul när vi fått helt iordning och kan fortsätta serva, reparera och sälja delar till våra gamla och nya kunders fordon, säger Gunnar Larsson från LS -lastbilar.

LS Lastbilar servar och lagar lastbilar och andra transportfordon. Den 10 man starka personalen som nu flyttat hit blir tillsammans med fem ur personalstyrkan från tidigare Värmdals ett team på 15 personer.

Robert Lindqvist och Niklas Johansson från SML Trading handlar med lastbilar och entreprenadmaskiner. De kommer ha sitt kontor i byggnaden och en försäljningsdel utanför.

–Vi har samarbetat med LS Lastbilar i flera år och att nu få fortsätta med detta i Nybro känns fantastiskt kul, säger Niklas och Robert.

Under dagen fanns smörgåstårta och lite gott fikabröd till personalen samt till den närmaste familjen och kunder som var på plats för att spana in de nya lokalerna. 

– Invigningsfest med öppet hus kommer hållas senare, hälsar gänget.

Läs mer om företagen i nästa NybroExtra 23 september…

POPULÄRT