HemNyheterSportBaren 5-års jubilerar

SportBaren 5-års jubilerar

–Det har varit fantastiska år och konceptet med mat, idrott och musik har gått över förväntan. Det bevisar att man kan stanna kvar i Nybro och titta på olika idrottsmatcher, spela musikquiz, lyssna på musik eller bara träffas för att umgås, säger ägaren Goran Brankovic som vågade ta steget och satsa.

2015 renoverades lokalen bredvid Kebaben för att bli en sportbar med nattklubb. 22 oktober slog de sedan upp portarna. SportBaren blev snabbt ett populärt och välbesökt ställe. På väggen hänger matchtröjor och andra attiraljer från olika lag i flera sporter och skapar extra stämning.  Här kollar du in massor av olika idrotter från hela världen på någon av tv-skärmarna och äter och dricker samtidigt något gott från deras breda meny, som uppdateras med jämna mellanrum. Närmast blir det en ny meny nu i början av november. 

–Vi har många planer för SportBaren framöver. Till sommaren kommer vi bygga en större uteservering med plats för en utebar. Det ser vi mycket fram emot, säger Goran. 

Goran Brankovic tillsammans med ishockeyspelaren från Nybro Vikings Sebastian Borg, som fått en burgare uppkallad efter sig.

”Borg” burgare

–Vi har ett stort samarbete med Nybro Vikings och kommer under hela säsongen visa samtliga hemma- och bortamatcher på våra skärmar. I matväg kan du dessutom beställa en ”Borg”burgare. 

–Det är en angusburgare med bl.a. ost och bacon, som är supergod. Dessutom skänker SportBaren en del av kostnaden per såld burgare till oss i Nybro Vikings, så jag hoppas de säljer många, säger hockeyspelaren Sebastian Borg

Pandemin

–SportBaren har plats för 150 personer inomhus, men under rådande Coronapandemi följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit den rad åtgärder som krävs och uppmanar till att hålla avstånd och välja en plats en bit ifrån övriga gäster. Det är en tuff tid just nu och omsättningen har minskat, men tillsammans gör vi det bästa vi kan för att hjälpa varandra, säger Goran Brankovic.

 –Du som kund måste också ta ansvar och tänka på att stanna hemma om du är minsta förkyld. 

Jubilerar 

–5-års jubileet firar vi i helgen med extra bra priser på vår omtyckta högrevsburgare med tillhörande dryck. Eller så väljer du något annat från vår meny eller någon kebabrätt. Hoppas vi ses, hälsar Goran med personal.

POPULÄRT