HemNyheterNu firar vi Tillsammans Gott Nytt År 2021

Nu firar vi Tillsammans Gott Nytt År 2021

Först sa vi Hej! Det var 1981 som första numret av NybroExtra dök upp i Nybros hushåll. Sen, som i ett Huj, så är vi 40!

Tänk ändå, så fort åren går. Det känns som bara häromdagen vi gjorde den första tidningen och med stolthet, och så klart en aning nervositet, väntade på Nybrobornas reaktioner. 

Vi känner oss inte gamla, inte ett dugg. Men 1981 var ändå en annan tid. Det är året då Zlatan föddes. I Nybro revs kvarteret Balder vid Stadshusplan för att ge plats för ett nytt kommunhus. Hockeylaget hette Nybro IF och värvade detta år kanadensiska VM-målvakten Jerry Farwell. Och på handbollsplanen nådde NIF sitt stora mål, division 2, med tränare Dragan Rudic.

Nu, hundratals nummer av NybroExtra senare, känner vi oss verkligen som en del av Nybrobornas innersta, själva själen i vår kommun. Tillsammans med våra läsare, och de lokala företagen, har vi utvecklats, blivit innehållsrikare och är områdets största annonsorgan. 

Nu blickar vi framåt.  2021 blir extra spännande – vårt Jubileums-år. Vi lovar att fylla det med massor av överraskningar. 

Tack alla nybrobor och annonsörer! 

Vi önskar Er ett riktigt Gott Nytt År.

Loa & Marine Arvidsson

POPULÄRT