HemMånadens TårtaGlada lyhörda Susanne fick en tårta

Glada lyhörda Susanne fick en tårta

–Vi nominerar vår chef Susanne Vergou på beredskap och bemanning i Nybro kommun för en tårta. Hon är så väl värd denna tycker vi alla som jobbar i södra poolen, säger Marie Eriksson. Motivering lyder:

 Susanne är en lyhörd, rättvis chef som vill alla gott. Hur upptagen hon än är så svarar hon alltid på frågor med ett leende på läpparna. Hon är så värd en tårta tycker vi i Södra Poolen”

NybroExtra har med hjälp av Marie bestämt tid för att överraska Susanne på hennes fina kontor på Vattugatan, där hon funnits sedan april 2020.

–Jag blir alldeles rörd, säger Susanne och tar tacksamt emot tårtan. 

I rummet finns även kollegorna Genta och Monika och de intygar att det verkligen är rätt person som är nominerad.

–Hon är världens bästa chef, säger de båda.

–Jag har jobbat i Nybro kommun sedan 2016. Först som utvecklingsstrateg och sedan februari 2020 arbetar jag inom bemanning och beredskap där jag får kombinera mitt ledarskap med utvecklingsarbete och träffa många härliga människor, säger Susanne.

–Jobbet innefattar många områden som rekrytering, pool, bemanning, praktik m.m. Det gör att jag får hålla ett högt tempo varje dag och det gillar jag.

– Tårtan delar jag med mina kollegor som är här på kontoret idag, hälsar Susanne.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT