HemNyheterVariation i arbetet för Hammarströms som nu även erbjuder nyproducerat

Variation i arbetet för Hammarströms som nu även erbjuder nyproducerat

2021 blir ett spännande år för Hammarströms Fastighetsförmedling då den traditionella försäljningen av bostäder numera samsas med försäljning av nyproducerade villor och nya företagslokaler. 

–Vi är mycket glada att ha blivit tillfrågade att ingå i två nyproduktionsprojekt. Dels i samarbete med Hem1 och sälja fem arkitektritade enplanshus i kvarteret Torsken i Hanemåla samt 16 företagslokaler i samarbete med Egen lokal, berättar Glenn Hammarström.

Nära Svartbäcksmåla

–Hem1 från Karlskrona har gjort markreservation i Hanemåla. Här kan du köpa ett unikt boende nära fantastiska Svartbäckmåla, som verkligen är ett plus för Nybro, säger Glenn.

–Villorna som ska uppföras heter ”Villa Livsrum New England”. Det är ett färdigt koncept från Hem 1, så de som flyttar in i huset vet exakt vad de får. De 115 kvm bjuder på modern design, smart planlösning och mycket ljus och luft. Ett spännande hus med hög standard, ryggåstak och carport. Utanför kommer gräsmattan att vara utrullad framför huset när inflyttning sker.

–I utställningslokalen bredvid vårat kontor på Engshyttegatan finns även möjlighet för intressenter att välja annan färg och utförande på bl.a. luckor och trägolv om man trots färdig grundidé har ett eget önskemål. 

Egen lokal vid Energivägen

På Energivägen granne med Advitum kommer företaget Egna lokaler att uppföra 16 friköpta industriradhus där du köper in dig på en enhet och ingår i en gemensam samfällighetsförening.

–Ett unikt koncept för företag eller privatpersoner att kunna äga en egen lokal som en friköpt fastighet. Detta innebär en investering med låga kostnader i förhållande till att hyra samt möjligheten att få anpassa lokalen för sitt eget användningsområden, som tex. en bas för hantverkare. Lokalerna är 6×12 meter och 6 meter högt i tak så det finns även möjlighet att bygga till entresolplan. Till varje lokal är det förberett för vatten och avlopp och du väljer toa och värmepump själv. En vikport med fönster utgör entrén, berättar Glenn.

–Kontakta oss och anmäl ditt intresse.

Glenn i kvarteret Torsken. Ett nybyggnadsprojekt med fem arkitektritade enplansvillor, som Hammarströms säljer i samarbete med Hem1.

Variation

–2020 blev ett bra år för oss försäljningsmässigt trots pandemin. Tillsammans med våra kunder har vi anpassat oss, visat hänsyn och följt råd och lagar. Vi har alltid bokade visningar vilket är bekvämt för både säljare och spekulanter.

–Nu när vi även ska sälja nyproducerade objekt får vi en variation i vårt arbete, vilket är riktigt kul, säger Glenn.

POPULÄRT