HemNyheterGlädjefylld kväll med Glada Bokens orkester

Glädjefylld kväll med Glada Bokens orkester

Vilken fantastisk kväll vi fick på Qvarnaslät under onsdagskvällen när Glada Bokens orkester med sin positiva energi, glädje, sång och musik bjöd på allsångskonsert. 

De 266 i publiken jublade, klappade takten och sjöng med under allsångslåtarna. Vi fick bl.a. lyssna till ”Det måste gå att dansa till”, Guld och gröna skogar”, ”Ding Dong” och Thorleif-medley samt sjunga allsång till ”Säg inte nej, säg kanske”. 

–Det är oerhört roligt att se att så många kommit för att lyssna till oss ikväll, sa Emma Couchér och fick medhåll av alla i gruppen.

–Under pandemin har vi inte haft några framträdanden, men nu är vi gång lite smått och har flera spelningar inbokade framöver. I våras när vi fick träffas och spela ihop igen, skrev Linda Lindgren i gruppen en egen text till låten ”När cirklarna är slutna”. En fantastisk låt som vi vill framföra till er. Den påminner oss om vad det betyder att kunna och få vara tillsammans.

Flest skratt under kvällen fick Roland Järverup (Andreas) från Rolandz, när han framförde ”Jajamen” och svingade ett par trosor som han ”hittat på scenen”.

Orkesterns glädje smittade verkligen av sig på publiken, som efter extranumret gick från Qvarnaslät med ett stort leende på läpparna. 

Andreas som Roland Järverup från Rolandz sjöng ”Jajamen” och svingade ett par trosor som han ”hittat på scenen”.

POPULÄRT