HemNyheter103-årigt familjeföretag säljer sina sista arbetskläder

103-årigt familjeföretag säljer sina sista arbetskläder

Nybro Kommissionsaffär som funnits i Nybro i 103 år stänger dörren vid årsskiftet och lämnar därmed källaren på Storgatan 20. Försäljningen av Fristad kläder och Sievi skor överlämnar de redan nu på måndag den 1 november till Tryckpartners i Nybro, som kommer fortsätta erbjuda deras produkter till kunderna.

–Beslutet att vi ska stänga gick fort och det är med blandade känslor förstås. Upprinnelsen var när vi fick frågan från Tryckpartners om det fanns en möjlighet för dem att få överta försäljningen från Fristad och Sievi, som vi kände att läget var rätt. Under de senaste fem åren har vi drivit butiken i mindre omfattning ett par dagar i veckan, men nu är det dags att slå av på takten helt och bli pensionärer på heltid. Vi fortsätter dock med utförsäljning av kvarvarande produkter fram till jul, hälsar Magnus Andersson och Steffan Andersson.

POPULÄRT