HemNyheterFantastisk show med Pappa Kapsyl på Mejeriet

Fantastisk show med Pappa Kapsyl på Mejeriet

Pappa Kapsyl gav under onsdagseftermiddagen en fartfylld föreställning med dinosaurier inför en fullsatt publik med barn och vuxna på Mejeriet.

–Pappa Kapsyl är en av Sveriges mest efterfrågade barnartister. Det är andra gången han är här hos oss och det är vi mycket glada för. Senast var 2019. Föreställningen är superkul för både barn och vuxna. En perfekt mix mellan att vara spännande, läskig och rolig, berättar Anders Svensson på Mejeriet.

I ett nedsläckt Mejeriet med endast ett belyst tält, rök från rökmaskin och med olika ljud av fåglar och sus från träd framförde Pappa Kapsyl berättelser och sånger om och med olika äldre dinosaurier som till exempel Raptosaurus, Brachiosaurus, Spinosaurus, Tyrannosaurus Rex och en ny Tegnellosaurus, som uppstod samtidigt som pandemin startade 2020 konstaterade Pappa Kapsyl. 

Publiken var med och dansade och sjöng i flera av de populära låtarna. Pappa Kapsyl berättade också om sina halvmagiska kapsyler som han samlar på och som man kan ta fram vid olika situationer. I slutet av föreställningen fick alla barn var sin kapsyl som minne.

–Föreställningen var jätterolig. Bäst var Dinosauriernas Alfabetlåt, som vi sjöng och rockade med i, sa Victoria, Arielle och Antonia som var på plats på Mejeriet tillsammans med många andra barn och vuxna när Pappa Kapsyl besökte Nybro.

POPULÄRT