HemMånadens TårtaTårta till Anton, en lugn och pedagogisk simskolelärare

Tårta till Anton, en lugn och pedagogisk simskolelärare

Familjen Stengård har nominerat Anton Persson till tårtan ”För att du är värd det”. Motiveringen lyder:

” Med outtröttlig glädje, omtanke och ett aldrig sinande pedagogiskt lugn och tålamod lär han känna varje simskolebarn och bemöter dem efter deras olika behov. Han är helt enkelt fantastisk i det sätt han fångar in barnens uppmärksamhet och motiverar dem till att våga och vilja simma. En riktig pärla!”.

NybroExtra beger sig bort till simhallen för att överraska Anton.

–Så roligt, det var verkligen en överraskning sa, Anton och tog tacksamt emot tårtan.

Anton har varit anställd som badmästare i Nybro i 4 år. Idag är han huvudansvarig för de olika simskolegrupperna för både barn och vuxna. Tisdagar har han en egen grupp.

–Simkunnigheten bland barn gick det ner ett tag, nu ser vi att den är på uppgång igen vilket är mycket kul och grupperna blir snabbt fyllda. Även vuxensimskolan är populär.

–Det bästa med mitt jobb här i simhallen är alla simskolor. Föräldrarna är med i undervisningen upp i åldrarna, vilket blir ett naturligt sätt att hjälpa till med fortsatta sim-moment när barnen sedan blir äldre. 

– Tårtan delar jag med mina kollegor som är här på jobbet idag, avslutar Anton.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT