HemNyheterLyckad kusinträff samlade många

Lyckad kusinträff samlade många

De fem bröderna Christer, Anders, Göran, Håkan och Magnus Arvidsson var inte så lite stolta vid den kusinträff som deras barn genomförde på Qvarnasläts hembygdsgård. Trots att två kusiner hade fått förhinder var ändå 16 på plats.

Sammanlagt deltog 66 personer vid denna träff, som i första hand hade organiserats av Anna Köppen och Emma Laaksonen. Till följd av pandemin hade arrangemanget försenats med två år. Hur som helst blev det rakt igenom väldigt lyckat. Yngsta deltagaren hade inte fyllt ett år, medan nestorn var 77-årige Christer Arvidsson. 

–Vi hade mycket roligt tillsammans och alla föreföll att trivas, säger Christer Arvidsson.

De deltagande kusinerna var: Jonas, Johan, Pontus, Jenny, Linus, Julia och Rasmus Arvidsson, Johanna Bäckstrand, Emma  Laaksonen, Anna Köppen, Daniel, Oskar, Christoffer, Viktor, Ulf och Björn Arvidsson.  Förhindrade att delta var Joakim och Evelina Arvidsson.

Ingvar Gunnarsson

POPULÄRT