HemMånadens TårtaTårta till omtänksamma chefen Madeleine

Tårta till omtänksamma chefen Madeleine

Hej! Vill nominera chefen Madeleine Palo, säger Ivana Miletic i ett mejl till redaktionen.  Motiveringen lyder:

Madde är en ängel. Hela sommaren fyllde hon frysen med glass och kylen med mineralvatten för sina anställda i hemtjänsten. Varje dag kämpade hon med oss anställda med personalbrist och mycket jobb. Dessutom ger hon ofta kramar, som är mycket värdefullt för oss. Madde är en omtänksam människa som förtjänar tårtan och mycket mycket mer”.

Med hjälp av Ivana har vi bestämt tid för att överraska Madeleine med tårtan. Vi beger oss ner till hennes kontor i Pukeberg under förmiddagen.

Hon blir jätteförvånad och glad och lyssnade med häpen min när motiveringen lästes upp.

–Visst hade vi det tufft i sommar med värmen och personalbrist men tillsammans med det goa, engagerade gänget i hemtjänstgruppen löste sig det mesta på ett smidigt sätt. Och glass och vatten var en självklarhet för mig att fixa, säger Madeleine.

–Det bästa med mitt jobb är alla människor i olika yrkesgrupper jag får samarbeta med. Som chef är jag ”spindeln i nätet”. 1 september tillträdde jag dock en ny tjänst som enhetschef för lokalservice, så jag har lämnat chefsjobbet i hemtjänsten. Detta var svårt, men så är det ibland. Däremot kommer jag höra av mig till Ivana idag, för tårtan vill jag självklart dela med henne och de andra i hemtjänstgruppen, hälsar Madeleine. 

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT