HemMånadens TårtaTårta till Fredrik som peppar och uppmuntrar

Tårta till Fredrik som peppar och uppmuntrar

Nytt år och nya möjligheter och snart ett nytt format av NybroExtra. 2023 års första tårta delar vi ut till ledaren Fredrik Josefsson.

–Jag vill peppa Fredrik Josefsson med en tårta. Han är en fantastisk ledare för spinningen hos Friskis&Svettis, säger en av motionärerna Birgitta Milborg i ett mejl till redaktionen. Motiveringen lyder:

 Fredrik är alltid så lugn och trevlig. Han har bra musik, lotsar oss perfekt genom passet och peppar HELA gruppen. Han får oss att känna att vi är duktiga och mår bra. Nu är han värd att peppas med en tårta”.

Vi beger oss bort till Friskhuset för att överraska Fredrik innan ett av hans pass under söndagskvällen. –Så roligt att bli uppmärksammad på detta sätt, säger Fredrik förvånat när vi räcker fram tårtan.

–Jag har varit ledare för spinning här i två år nu. Började mitt under pandemin förresten, vilket blev en extra stor utmaning med att hålla avstånd och ökad noggrannhet med cyklarna, för oss alla. Jag kör distanspass till blandad musik, som är lätt att lyssna till. Fast jag gillar hårdrock, så det förekommer lite oftare.

–Det bästa med spinning är att det är en rolig motionsform och ett bra sätt att förbättra sin kondition. Dessutom är det extra roligt för mig som ledare att peppa andra motionärer. 

–Jag är själv inte så förtjust i tårta, men min fru och mina barn tycker mycket om det så de kommer få den att mumsa på, hälsar Fredrik.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Mejla namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT