HemMånadens TårtaTårta till ovärderliga vaktmästaren Anneli

Tårta till ovärderliga vaktmästaren Anneli

–Vi vill nominera en härlig person och fantastisk kollega. Hon heter Anneli Eriksson och jobbar på kommunens vaktmästeri, skriver Överförmyndarhandläggarna på våning 2 genom Emma Fäste. Motiveringen lyder:

 Anneli är ovärderlig för oss som jobbar i kommunhuset Balder. Hon ser varje dag till att postgången fungerar och tar emot våra leveranser. Så här års när det är som kallast skottar hon och förbereder kommunbilarna, så att vi kan sätta oss i en varm bil när vi ska i väg på möten och uppdrag. Hon är en väldigt omtänksam person som gör allt för att hjälpa till och ge den bästa servicen. Anneli har dessutom ett leende på läpparna, hälsar glatt och sprider mycket glädje och energi i korridorerna på Balder”.

– Vilken överraskning! Jag gråter av glädje, säger en mycket rörd Anneli när vi överlämnar tårtan till henne. 

–Jag har jobbat här på Balder som kontorsvaktmästare i 11 år nu och trivs mycket bra. Det bästa med mitt jobb är att jag får göra många olika saker. Allt från olika leveranser runt om i kommunen till postgång, tvätt, kopiering och skötsel av bilarna. Extra roligt är att jag får träffa många härliga människor varje dag.

–Jag har nyss fyllt 60 år och var precis på väg för en kaffe och uppvaktning med några kollegor. Så tårtan passar perfekt att ta med och bjuda dem på, hälsar en glad och tacksam Anneli. 

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Mejla namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT