HemMånadens TårtaOmtänksamma chefen Ewa fick tårtan

Omtänksamma chefen Ewa fick tårtan

Personalen på rehabenheten i Nybro önskar ge sin chef Ewa Sveding en tårta. Motiveringen lyder:

” Ewa är en fantastisk chef som alltid visar omtanke och ser alla i personalen ingen är förbisedd och vi känner en stor tillit till henne. 

Jag beger mig bort till Törnvägen där Ewa har sitt kontor. Just idag var det inplanerat ett möte kl. 8.00, men det blev ändrat och Ewa undrade då varför en kollega ville att hon skulle komma till hennes kontor, men där stod jag och väntade.

–Den såg jag inte komma, säger en förvånad och glad Ewa när jag överräcker tårtan.

–Jag började att arbeta i Nybro kommun som arbetsterapeut 1998. Efter ett litet uppehåll var jag tillbaka 2008 och idag jobbar jag som chef på rehabenheten.  

–Det är ett roligt jobb och det är tack vare mina 27 fantastiska kollegor som jag har förmånen att ha vid min sida. Här finns arbetsterapeuter, fysioterapeuter, sjukgymnaster, undersköterskor och rehabpersonal. Tillsammans hjälper vi personer som på grund av sjukdom eller funktionshinder har behov av hjälpmedel för att klara vardagsaktiviteter. 

–Vi har också mycket kul ihop vid sidan om arbetet. När någon fyller jämt eller gjort något annat som vi vill uppmärksamma brukar vi fira ihop. Här på jobbet är det 9-fikat som är viktigast för oss. Då brukar vi prata om allt möjligt, både jobb och privatliv.  I dag kommer det dessutom bli extra festligt då jag får äran att dela tårtan med mina kollegor, hälsar Ewa. 

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Mejla namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Glöm inte skriva ditt namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT