HemNyheterTjejkvällen i Nybro närmar sig! 

Tjejkvällen i Nybro närmar sig! 

Årets tjejkväll närmar sig och under torsdagskvällen den 25 april är det dags att samla gänget eller själv ge sig ut i vimlet i Nybro.

Centrums gator och butiker fylls av glada och entusiastiska kvinnor. Självklart har Nybrobutikerna och företag fyllt på med varor och extra bra priser denna kväll, som ni inte vill missa. Butikerna Godisgrisen, Curts Färg och Växtriket utanför centrum deltar också på tjejkvällen och välkomnar er till dem. 

Goodiebags packar vi i helgen och de levereras sedan på plats till deltagande företag där de väntar på dig!

Åtta butiker och 40 modeller visar mode

Modevisningen sker på samma plats som i höstas, dvs utanför Storgatan 12. Här har inte mindre än åtta Nybrobutiker; Butik Julia, Karamellen, Magazine Lou, Sportringen, Duveskogs, Lindex, Grattes och nya butiken Emmelina’s, samlats med ca 40 modeller för att under två ingångar per butik visa vår- och sommarmodet. Kom i tid kl 17.30 börjar vi. Konferencier är Elin Ingvarsson.

Musik och sång kommer att framföras av Våghalsarna, 2Trubadurer och B&B på olika platser i stan. Ungdomarna i Kräm lyssnar ni till på Visioners bakgård. 

Utanför Visioner finns REKO ring med lite smått och gott och på torget har flera utställare tagit plats. 

Restaurangerna bjuder på riktigt goda menyer.

Smyckat och mysigt. På torsdag 25 april kl. 17.30 börjar tjejkvällen. Vi ses!

Läs mer om vilka som deltar och vilka erbjudanden som finns under kvällen hos Nybrobutikerna i Tjejkvällsbilagan som kommer den 23-24 april.

POPULÄRT