I några veckor har det pågått en omfattande renovering i Lindex lokaler på Storgatan i Nybro. Nu är det färdigt och torsdagen den 25 februari välkomnas alla till nyöppningen av den fräscha butiken.

– Den drygt 670 kvadratmeter stora butiken har fått en rejäl omändring och uppfräschning. Vi har ny belysning, nya spottar, nya exporamar, nya skyltar, nytt golv och nymålade väggar. Dessutom har vi öppnat upp och fått nya fräscha provrum samt flyttat kassan till en mer strategisk plats i lokalen, berättar Linda Emilsson ställföreträdande chef på Lindex i Nybro.

Personalen på Lindex ser till att alla kläderna ligger på plats inför nyöppningen.
Personalen på Lindex ser till att alla kläderna ligger på plats inför nyöppningen.

Samlingsplats

Lindex i Nybro är en riktig samlingsplats, här träffar man alltid någon att prata med när man är ute och shoppar. För kunderna är butiken nu mer lättöverskådlig så att de enkelt skall kunna hitta vad de söker, annars finns självklart Susanne Jarlgrim, Caroline Kull-Magnusson, Linda Emilsson, Silvana Mihajlovic, Jessica Berg eller Lotta Karlsson från personalen som gärna hjälper till.

Susanne framför de nya provhytterna.
Susanne Jarlgrim framför de nya provhytterna.

 

Nyheter

Som en av få Lindexbutiker i koncernen kan nu Nybrobutiken erbjuda en personal shopper.

– Jag utbildade mig för ett tag sedan till stilrådgivare. Nu kan du boka en timme med mig och få stylingråd till din personliga stil, helt kostnadsfritt, säger Linda.

– Andra nyheter är att du som inte hittar din storlek hos oss kan välja att shoppa online och hämta dina kläder direkt i butiken utan kostnad. Vi tänker mycket miljömässigt, så bland våra kläder finns många modeller som är tillverkade i ekologisk bomull. Dessutom består vår babykollektion delvis av unisexplagg.

 

Välkommen in!

– Vi är så glada över denna ombyggnation, nu har vi en ljus och fräsch arbetsplats. Imorgon inviger vi under pompa och ståt. Musiken flödar från högtalarna via vår enda ingång som nu är ut mot torget. Vi har extra bra erbjudande till de som shoppar och så bjuder vi på något gott. Tack alla för ert överseende under ombyggnationen och varmt välkomna in till oss. ”We make fashion feel good” hälsar personalen på Lindex i Nybro.

Marine Arvidsson

Se mer bilder och Lindex erbjudande i NybroExtra som kommer i brevlådan 24 februari.