HemTjejkvällDuon Samuel och Moa underhåller på tjejkvällen

Duon Samuel och Moa underhåller på tjejkvällen

Samuel Nordström och Moa Håkansson är två ungdomar som ni kommer kunna lyssna till utanför Bella Derma på Stationsgatan under tjejkvällen 6 oktober.

De träffades på Åkrahällskolan där Samuel går Handelsprogrammet och Moa läser Vård och Omsorg och tillsammans läser de musikkurs som tillval. Musikintresset ledde till att de bildade en duo som sedan ett år tillbaka är ute och spelar och uppträder tillsammans på olika tillställningar som ex. dop, fester och årsmöten.

– Seriöst har jag hållit på med musik i fyra år och uppträtt som gatumusikant och på olika tillställningar. Jag har alltid gillat att spela gitarr och sjunga, framförallt med egenskrivna låtar eftersom jag tycket det är svårare att lära in andras. Fast några covers har jag gjort om, men då till min egen stil, säger Samuel.

– Mina förebilder är bl.a. Lars Winnerbäck, Passenger, Caj Karlsson och Totta Näslund.

Moa hade i stort sett bara sjungit hemma innan hon och Samuel började uppträda ihop.

– Det är bra för självförtroendet att stå framför publik och dessutom riktigt roligt att uppträda, säger Moa och berättar att hon inte har några speciella förebilder utan tycker om alla slags musik.

– Lite gott och blandat, säger Moa.

Det är första gången de medverkar under Nybros tjejkväll och hoppas det blir många som kommer och lyssnar till dem.

– Vi framför mina egna låtar blandat med någon covers, både på svenska och engelska, säger Samuel.

 

Mer om tjejkvällen och ytterligare artister läser ni om i tjejkvällsbilagan i NybroExtra som kommer i brevlådan på onsdag 28/9.

POPULÄRT